Lunchmeny
Martin med personal håller öppet restaurangen på Skövde Golfklubb för lunch året om.
På det populära buffébordet hittar du alltid dagens soppa, två varmrätter,
stort salladsbord, smör, bröd, kaffe och kaka
Under golfsäsongen finns dessutom alltid en härlig helgbuffé framdukad lördagar och söndagar.
Varmt välkomna att njuta god & vällagad mat i underbar miljö!
Vecka 35
måndag
Brödstekt sej serveras med citron och dillmajonnäs samt kokt potatis
Flygande Jakob med jordnötter, bacon, banan, grädde samt ris
Vegetarisk Jakob med jordnötter, banan och grädde samt ris
tisdag
Bakad kolja med brynt smör, krossat ägg, pepparrot, och räkor, kokt potatis
Stekt fläsk med brunabönor, kokt potatis, löksås och rårörda lingon
Bakad rotselleri med brynt smör, pepparrot samt ragu på bönor och lök
onsdag
Fisk och skaldjurspasta smaksatt med basilika och chili toppas med riven hårdost
Helstekt kotlettrad med rotfruktsgratäng, smörstekta haricotsverts och rödvinssky
Pasta pesto serveras med rostade solrosfrön, rucola samt riven hårdost
torsdag
Ärtsoppa med fläsk samt pannkakakor med sylt och grädde
Italienska köttbullar med tomatsås och lagrad hårdost
Italienska grönsaksbollar med tomatsås och lagrad hårdost
fredag
Bouillabaisse med rouille samt vitlöksbröd
Grillat högrev med chimichurri serveras med pepparsky samt rostad potatis
Grillade grönsaker med chimichurri, pepparsky och rostad potatis
lördag
Helgbuffé 11.30 - 15.00
Västerbottenbakad kummel serveras med kräftsås och stompad potatis
Panerad fläskschnitzel med rödvinssås, kryddsmör samt rostad potatis
179:-/ person
söndag
Helgbuffé 11.30 - 15.00
Fisk & skaldjursgratäng smaksatt med dill och citron serveras med potatispuré
Kycklingfilé fylld med fetaost och soltorkadtomat, skysås och stekt grönsaksris
179:-/ person
Trädgårdsallad med lufttorkad skinka, mozzarella, nektarin samt balsamicoglacé